Klein Swormink2021-03-22T21:48:18+00:00

Project Description

  • Klein-Swormink_Biologische Boerderij Lettele
  • Klein-Swormink_Biologische Boerderij Lettele
  • Klein-Swormink_Biologische Boerderij Lettele
  • biologische_melk_Klein-Swormink_Biologische Boerderij Lettele

Op onze biologische boerderij in Lettele houden we runderen van Oudhollandse rassen, vooral Brandrode runderen. Ze grazen op natuurlijke weides met klavers en kruiden. Een goed leven voor de dieren, werken met de natuur, en veel aandacht voor biodiversiteit zijn belangrijke punten in onze bedrijfsvoering. Dat proef je terug in onze heerlijke zuivelproducten en het uitgebreide vleesassortiment.
De Brandrode runderen grazen op diverse plekken in het landschap rond Deventer. Onder meer in de uiterwaarden van de IJssel en rond de Douwelerkolk tussen Deventer en Schalkhaar.

Melk, kaas

Een deel van de melk van onze runderen verwerken we zelf (Suzette doet het) op ambachtelijke wijze tot heerlijke zuivelproducten als volle yoghurt en hangop. De Hollandsche Meesters verwerken onze melk tot Klein Swormink Kaas. Ook die kunt u in onze winkel vinden.

Vleespakketten

Regelmatig laten we een Brandrood rund en/of een varken slachten om het biologisch geproduceerde vlees rechtstreeks aan de consument te verkopen. Om vlees (diepgevroren) te kopen, kunt u bij ons terecht iedere vrijdag van 16 tot 19.30 uur en zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.
Er zijn diverse vleespakketten mogelijk. Hebt u belangstelling voor vlees van Brandrood rund of varken? Stuur dan een mail naar info@kleinswormink.nl. Dan informeren we u over de mogelijkheden. U kunt zich ook aanmelden voor onze maillijst dan houden we u regelmatig op de hoogte van het aanbod en nieuwtjes rondom ons bedrijf.

Vakantiewoning

Recent hebben we een van de karakteristieke gebouwen op het erf van onze boerderij grondig onder handen genomen. De voormalige varkens- en kalverenstal is nu een luxe vakantiewoning voor vier personen. Voor informatie of boekingen, bel (0570 – 541496) of mail ons.

TAGS
Biologisch zuivel, biologisch vlees van eigen runderen, natuurboeren, vakantiewoning

Klein Swormink

CONTACTPERSONEN
Berrie Klein Swormink en Suzette Tieks

ADRES
Assinksteeg 1
7434 PR Lettele

OPENINGSTIJDEN
Boerderijwinkel
Elke vrijdag:
16.00 uur tot 19:30 uur
Elke zaterdag:
10.00 uur tot 16.00 uur

icon-car.pngFullscreen-Logo
Klein Swormink

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Klein Swormink 52.259569, 6.251907 Klein Swormink